De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Biscuit, koemelk- en eivrij

Bereidingswijze

Doe (gezeefd) bakmeel met custardpoeder, vanille(suiker) zout en basterdsuiker, in de mengkom van de keukenmachine en laat even draaien.
Smelt de boter en klop de melk erdoor, laat de machine langzaam draaien en voeg dit mengsel toe aan het mengsel in de keukenmachine, laat draaien tot alles goed gemengd is.
Doe het beslag over in een ingevette cakevorm en bak de cake ca. 5 kwartier in een oven van 170°C.
Variatie’s hierop:
Laat 1 zakje vanillesuiker en de custardpoeder weg, het is zoet genoeg!
Verhoog het zelfrijzend bakmeel naar 300 gram als je de custardpoeder en 1 zakje vanillesuiker weglaat!

Gebruik je het voor kleine cakejes…pas dan wel de baktijd aan, om de 10 min even ‘prikken’!
Voeg stukjes appel toe voor appelcake, en rozijntjes/appel/kaneel voor ‘appeltaart’...enzovoort!!

Op het forum gepost door kids4co