De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Taartbodem

Bereidingswijze

  • Meng alle droge ingrediënten.
  • Snij het kokosvet in blokken en meng in de keukenmachine met de droge ingrediënten.
  • Voeg de zoetstoffen en het ei toe en kneed kort tot je een homogeen deeg hebt.
  • Vet een (spring)vorm van 24 cm in. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad. Leg het deeg voorzichtig in de vorm.
  • Voorbakken: 10 tot 15 min. blind voorbakken in een voorverwarmde oven op 180 ºC.
  • Afbakken kan op 2 manieren: Verwijder de blindvulling en bak de bodem in ca 20 minuten af. De bodem is nu gereed om te vullen met een koude vulling. Of verwijder de blindvulling, vul de bodem naar keuze en bak de taart af.