De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Moskovisch gebak

Bereidingswijze

Doe de bloem samen met de maïzena in een kom. Voeg de harde, koude boter toe. Snijd deze met een mes in de bloem zeer klein, tot er een kruimelige substantie ontstaat.

Splits de eieren; klop de eiwitten zeer stijf en roer de eierdooiers met de suiker luchtig

Doe alle bestanddelen bij elkaar en schep het mengsel voorzichtig om tot een gelijkmatig, luchtig deeg.

Smeer de bakvorm (22cm rond) in met boter en stuif er wat bloem in. Klop overtollig bloem uit de vorm. Doe het deeg in de vorm; deze mag maar voor 2/3 gevuld worden. Zet de taart direct in een tot 175° C voorverwarmde oven. Open de oven niet de eerste 20 minuten.

De baktijd is 30 minuten.