De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Mexican Paste 2

Bereidingswijze

  • Doe de suikerbakkerspoeder in een schaal
  • Voeg 3 theelepels (3× 5 ml) tylose toe
  • Roer goed door elkaar
  • Voeg 30 ml koud water toe
  • Roer totdat het korrelig wordt en aan elkaar gaat kleven
  • Voeg evt. wat extra suikerbakkerspoeder of water toe als het te nat cq te droog is
  • Kneed het buiten de schaal met de hand verder als je niet meer kunt roeren
  • Verpak het goed in een plastic zak en laat het minimaal 12 uur rusten
  • Breek voor gebruik een klein stukje af en kneed dat goed door, eerst tussen je handpalmen en daarna met je vingers
  • Deel de gemaakte paste in stukjes, verpak elk stukje in huishoudfolie en doe het daarna in een plastic zakje; zo kun je het invriezen
  • Als je wat nodig hebt, hoef je maar een klein stukje uit de vriezer te halen
  • Als het ontdooid is, bewaar je het goed verpakt in een plastic zakje buiten de koelkast
  • Elke 3 dagen even doorkneden om te voorkomen dat het uitdroogt en onwerkbaar wordt

Vrij vertaald naar het recept op Patchworkcutters.com