De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Pindarotsjes in 5 stappen

Bereidingswijze

Stap 1
Smelt de witte chocolade.
Ik doe dit altijd in de magnetron, 1 min 1000 Watt, 1 min 600 Watt en dan roeren tot alles gesmolten is.

Stap 2
Gooi de pinda’s in de gesmolten witte chocolade en roer dit goed om totdat alle pinda’s onder de chocolade zitten.

Stap 3
Schep met een vork hoopjes (3-5 pinda’s) om de plaat met het bakpapier erop. Zit dit ongeveer 1 uur in de koelkast.

1 uur later
Stap 4
Smelt de melkchocolade in een diepe schaal en laat deze ongeveer 10 min staan. (dan dikt deze weer wat in en krijg je een dikkere laag over de rotsen, ook smelt dat de witte chocolade niet weer)

Stap 5
Gooi 1 rots in de melkchocolade en haal hem er weer met en vork uit, even uit laten lekken boven de schaal en weer terugleggen op de plaat met bakpapier. Harhaal dit met alle witte rotsen en zet ze weer terug in de koelkast.

half uur laten staan en smullen maar.

Natuurlijk kun je ook pure chocolade gebruiken of alleen witte of melk chocolade.

Dit recept is op het forum gepost door lieveelke. Bekijk hier het topic.