De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Bosvruchtenmousse

Bereidingswijze

Blaadjes gelatine oplossen in water. 2 eetlepels water verwarmen (koken) en daar de gelatine in oplossen. De kwark met de bosvruchtencompote mengen. Hierin de gelatine doen. Even goed doorroeren. De slagroom met de suiker kloppen, totdat het lobbig is. Het bosvruchtenmengsel door de slagroom spatelen. Ca 2 uur laten opstijven in de koelkast.

Tips: Dit is een heerlijk frisse bavarois. Kun je geweldig goed combineren met een laagje bosvruchtenjam en ziet er heel mooi uit als je de taart doorsnijdt.

Gepost door Carina van het forum. Klik hier om naar het topic te gaan voor tips en adviezen of het stellen van je vraag. Foto van Iris ZIjlstra van het forum.