De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Chocolademousse met marshmallows

Bereidingswijze

•Smelt de marshmallows, de chocolade, de boter en het water in een steelpannetje (met dikke bodem) op een laag vuur. Regelmatig doorroeren.
•Als alles een egale massa is, vuur uitzetten en het mengsel laten afkoelen (zet eventueel het pannetje in een bodem koud water).
•Slagroom met vanille-essence stijfkloppen.
•Vervolgens het afgekoelde mengsel (hoeft niet koud te zijn, gewoon niet meer heet!) onder de slagroom scheppen.
•In de koelkast laten afkoelen.

Gepost door Katja (Kadohke op het forum). Klik hier om naar haar topic te gaan voor tips, adviezen of om je vraag te stellen. Foto van Iris Zijlstra van het forum: zo ziet het mengsel eruit als je het smelt..