De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Fruity ganache

Bereidingswijze

Chocolade breken, hakken of gallets gebruiken en in de staande mixer doen en de vlinder installeren
Slagroom, fruitpuree in een pannetje zachtjes tot de kook laten komen en intussen in een mixkom de eierdooier en de suiker mixen tot licht gekleurd en cremig
De warme vloeistof nu, onder goed mixen, rustig en in een dun straaltje bij het eimengsel geven
Terug in de pan doen en rustig aan de kook brengen intussen goed blijven roeren en de bodem schoonvegen met een pannenlikker
Nu de vloeistof door een zeef op de chocolade gieten, de vlinder op een laag tempo, daarna op medium zetten en zo een ganache draaien
Daarna af laten koelen maar niet hard laten worden
Nu met de vlinder op hoogste stand romig kloppen

Geschikt voor vulling, mits in de taart gevuld kan de taart wel een dagje buiten de koeling.