De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Monchouvulling

Bereidingswijze

Haal de roomkaas vantevoren uit de koelkast zodat ie niet meer koud is, en roer hem met de suiker en de vanillesuiker los met een vork. Het moet echt makkelijk roerbaar zijn en niet klonten (zodat het makkelijk met de slagroom mengt). Klop de slagroom stijf. Voeg de slagroom toe bij de roomkaas en meng het goed.

Tips:
Lekker met jam of vruchten erdoor!!! Dit gebruik ik voor de mon chou taart (koekkruimels met boter eronder en dat dit eroverheen). Ik vind het zelf echt heeeeerlijk. Ik gebruik tegenwoordig niet eens meer mon chou, maar gewoon van die goedkope roomkaas, omdat het verschil misschien wel te proeven is als je het naast elkaar proeft, maar minimaal is en het al gauw een heleboel centjes scheelt (voor als je op de kleintjes moet letten)

Recept van Mascha van het forum. Klik hier om naar haar topic te gaan, voor tips en adviezen of om je vraag te stellen.