De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Sinaasappel-passievruchtcrème

Bereidingswijze

Boen/was eerst de sinasappel met een keukensponsje onder stromend water
Kook vervolgens de sinaasappel in ruim water gedurende een uur. Zo gaat de bitterheid uit de schil
Nadat de sinaasappel een beetje is afgekoeld kopje en kontje eraf snijden
Daarna pureren met staafmixer
Door de nog warme sinaasappelpuree roer je de witte chocolade totdat deze helemaal is opgelost. Voeg indien je dat wilt nu ook de marsepein toe.
Lepel vervolgens de passievruchten uit en voeg toe aan de puree
Laat de puree helemaal afkoelen.
Minstens 2 uur laten staan in afgesloten bak in de koelkast
Daarna de sinaasappel/passievruchtenpuree door een grove zeef halen om de pitjes van de passievruchten te verwijderen
Maak in de tussentijd van de roomboter en de poedersuiker een luchtige botercrème
Voeg daarna de goed afgekoelde en gezeefde puree toe aan de botercrème