De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste taarten

Maak je zelf!

Petit fourtjes

Maak de leukste petit fourtjes!

Een howto van Marijke (quinesha) (Taart creatie's).

Eerst bak je de biscuitmix in een vierkante vorm, wel goed laten afkoelen!

Dan snijd je de taart doormidden en vul je deze met de lekkerste vullingen. Gebruik wel vullingen die er niet gelijk uitdruipen, anders krijg je zo’n kliederboel
Deze weer op elkaar plaatsen.

Daarna snijd je strookjes.

Deze strookjes ga je ook besmeren met wat je wilt, je laat alleen de kleine zijkantje leeg, dus 3 zijden in smeren.

Deze laat je even goed opstijven in de koelkast voordat je ze gaat bekleden.

Nu gaan we ze bekleden en nu ook weer met een lap fondant/marsepein de 3 zijden bekleden, dus de zijden die je ook hebt ingemeerd.

Hierna snijd je de buitenkantjes af en gooi je die weg (of voor de snoeperds die eten het gewoon op…).

Dan in partjes snijden, hoe groot je ze zelf wilt.

En versieren maar en dan eventueel feestelijk verpakken.